Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Inne med operfekt…

leave a comment »

Nu börjar det bli inne med att visa upp sprickorna i fasaden. Både för oss som privatpersoner och företag. TILL t.ex. Facebook, många har ett Facebook-liv och ett annat verkligt liv. Vad skiljer dem åt? Ja, på Facebook är vi kanske våra perfekta liv, lyckliga och framgångsrika. Bullbakande och leende. Vi berättar kanske vår önskehistoria, medan det liv vi verkligen lever är en någon annorlunda berättelse.

Trenden vänder. Nu kan vi se företag som visarupp fel och brister, låter konsumenter skriva kommentarer på deras webbar utan att censurera. Ingen är ofelbar men vi lyssnar, lär och utvecklas – är budskapet.

Varumärket verkar stärkas av att sårbarhet och att intresset för återkoppling tas på allvar. Trenden märks även bland privatpersoner. Du blir mänskligare och mer trovärdig när berättelsen om ditt liv speglar det liv du lever och den du just nu är.

Läsa mer?
[länk till tidningen kupé, artikeln finns på sidan 40](http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_s.aspx?gKey=xhb8tvvm&gInitPage=1#40)

Written by tankemosaik

2012/10/20 den 11:37

Publicerat i Diverse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: