Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Ditten och datten…

leave a comment »

Har nu förflyttats från Juan les Pins till flygplatsen, på väg hem. Tandläkare bokad i morgon bitti, har aldrig längtat så efter ett tandläkarbesök.

Bestämt mig för att jag inte är speciellt förtjust i Franska rivieran, skulle inte säga oförtjust heller, rätt så neutral. Det är något med kusten här, vet inte vad, kanske att vägen går 50 meter från stranden. Har reagerat på samma sätt när jag varit i Cannes och Nice. Priserna är också rätt så ordentliga. En cesarsallad med en liten öl och en espresson 200 spänn. Entrecote med en liten öl 300 spänn. Haägen-Dasz med 3 kulor 80 spänn. Ibland är det gôtt att bestämma sig.

Utbildningen har varit riktigt bra. Skulle inte vilja kalla IPT för manualbaserad, snarare målfokuserad. Verkar att alla som gick utbildningen tycker att det var är en spännande metod och att utbildningen var bra. Den innehöll ju också några upplivande moment som t.ex. den duschande engelsmannen.

En annan händelse som upprepade sig två gånger om dagen i fyra dagar var att kaffet inte räckte. En vagn med kaffe och bakverk kom inrullande två gånger om dagen. Varje gång räckte kaffet bara till halva gruppen. En liten, liten, fransyska i 60-års åldern kom varje gång och var lika överraskad två gånger om dagen. Efter en halvtimme var hon tillbaks med kaffe som räckte till ytterligare fyra personer.

Nu ska jag gå och handla, känner någon som har en djup förälskelse till champagne. Och då är jag ju på helt rätt ställe om jag vill överraska…

Written by tankemosaik

2012/10/04 den 16:38

Publicerat i Diverse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: