Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Ryssarna drar in…

leave a comment »

Nu kan jag det teoretiska kring laxering. Damerna jag delar rum med har visat det praktiska, hela förra natten. De har släng i sig 4 liter laxermedel var och sedan i skytteltrafik i olika hastigheter, närmat sig och occuperat toan. Själv fick jag en egen i korridoren.

Laxering kan ha uttröttande och förvirrande effekter. Mitt i natten ställer sig, vi kan kalla henne Anna, rätt upp på sidan om sängen. Skriker med hög och klar stämma ”Ryssarna har intagit sjukhuset, vad gör vi?”. Resolut slänger hon sig på telefonen, ringer sjukvårdsupplysningen och säger ”Hej, jag heter Anna och jag vet inte riktigt vart jag är, men Ryssarna har intagit sjukhuset, vad tänker ni göra?”

Damen till vänster om mig har fått en stark behandling av något läkemedel. Numera hittar hon överallt, bara inte tillbaks till rummet. Vi har haft väldigt roligt tillsammans idag när vi försökt hitta ett sätt att få henne att hitta.

Spännande dagar…

Written by tankemosaik

2012/03/16 den 09:36

Publicerat i Diverse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: