Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Snabbt gick det..

leave a comment »

här kommer nästa inlägg. Bebben som just rullades in bakom draperiet intill, ja, han heter Bertil men hans syster kunde inte säga hans namn, för sådär 70 år sedan. Hon sa Bebben och så blev det. Fast jag trodde ett tag att han hette webben…

Tror inte att han gillar Oldsberg, för han berättar att han mötte Oldsberg på Centralen. Han såg väldigt blek ut, kritvit. Bebben går fram och säger ”Men Ingvar, vad har hänt, mår du dåligt?”. Ingvar svarar att han åkt tåg baklänges från Stockholm och blivit så illamående. Bebben frågra då varför han inte bytt plats med någon. Jamen, säger Oldsberg, vagnen var ju tom så det fanns ingen att byta med….

Written by tankemosaik

2012/03/14 den 13:07

Publicerat i Diverse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: