Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

15-spelet fortsätter och laxerande damer

with 2 comments

Hade precis boat in mig i ett 2-sängs-rum när de kommer och säger att de måste flytta på mig igen. Jag ska alltså inte alls vara där jag var utan jag ska vara i 2:an. Nu delar jag rum med två damer (visste faktiskt inte att rummen är mixade) som ska laxera hela natten. Vi har nu gjort upp om toaletten – de får ha den för sig själva och jag tar en i korridoren – fair deal!

De är jättetrevliga och håller just på att få i sig sin 4:e liter laxervätska. De har börjat trafikera toan och vi håller alla tummarna för att de inte ska uppstå kö med förödande konsekvenser under natten. Själv sätter jag snart i öronproppar och kryper ner bakom min lilla vikskärm och nanar.

Written by tankemosaik

2012/03/14 den 22:18

Publicerat i Diverse

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Du har då en öppen hållning till din nuvarande närmsta omvärld. Roande att läsa. Förstår att det är måttligt roligt att vara laxerande bland främlingar. Shit happens. Ibland.

    Pingvin

    2012/03/15 at 07:02

  2. Du är ju alltid så positiv! De nylaxerade damerna kommer att älska dig, snart får du nog dela toan! Men pigg och rask som du är – åk hem!

    Kjellbergskan

    2012/03/15 at 21:32


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: