Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

15-spel och fia med knuff

leave a comment »

Har under några dagar varit med om ett intressant 15-spel. Vid kl 14.30 börjar sängar åka som skållade troll fram och tillbaks, ut ur rum, in i korridorer, och förhoppningsvis in i rum (andra än de kom från). På dataspråk skulle jag vilja säga att man reorganiserar hela avdelningen. Ingen vet längre var man är, inte man själv heller.

Ibland inträffar ”Fia med knuff” då åker man helt enkelt ut och iväg till en annan avdelning som har lika lite plats som den man kom ifrån. Personalen blir väldans glad om man kan gå själv. Gissa om jag blev populär när jag tog mitt pick och pack och gick alldeles själv men en lite lapp i handen där det står 132. Med hjälp av informationstavlor och ”pricks on the floor” är jag nu inne i ett nytt 15-spel. 

Som de sa när jag kom ner till det här stället så säger en person med glimten i ögat: ”vi har en ny policy på det här stället, för att göra det roligare på jobbet. Vi kör runt sängar i full galopp varje eftermiddag – välkommen till oss!”

 

Written by tankemosaik

2012/03/14 den 16:11

Publicerat i Diverse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: