Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Insikt, udda eller jämn…

with one comment

Udda stolar

I går insåg jag helt plötsligt att jag känner mig mer udda än jämn. Hur jag kom fram till det? Rätt så enkelt, egentligen, bara det att jag inte reflekterat över det tidigare. På fredag ska jag köra BodyPump release tillsammans med Niklas. Vi måste dela upp releasens 10 låtar på något sätt. Jag funderade och kom fram till att det vore bra att köra varannan låt istället för att den ena kör första halvan och den andra kör andra halvan.

Efter att ha ägnat mig åt djupa tankar kring uppdelningen kom jag fram till att en av oss kör udda nummer (1, 3, 5, 7 och 9) och den andra kör jämna nummer – ja, du fattar. Just i det ögonblicket  insåg jag att jag är mer udda än jämn, ingen tvekan….

Written by tankemosaik

2011/09/14 den 14:59

Publicerat i Diverse

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. jag fattar ingenting men jag är hellre udda än jämn, tror jag!

    Kerstin Wistedt

    2011/09/14 at 15:17


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: