Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Seg…

leave a comment »

Shit pommes frites vad seg den här söndagen är. Jag har väldigt svårt att komma igång. Kan bero på att vi hade goda vänner hos oss i går kväll. Mat, vin o prat klockan blev en hel del innan det var dags för sängen. Theresa kommer från Irland men flyttade hit för  många, många år sedan. Hon har en egen variant av språket, igår berättade hon att hon här om dagen åkt spårvagn från Revbensplatsen. Det är hon som hämtade sina nya glasögon hos optikern, satte på sig dem och sa ”wow, nu ser jag som en gök”. Hök, eller gök, skit samma 😉 Å, ä och ö, glöm det. ett ä blir lika gärna ett a som ett å eller varför inte ett ö. Hon är hur underbar som helst!

Har en del saker jag behöver jobba med, tar vägen förbi bloggen, brukar skapa lite energi och fokus. Nu har vädret naturligtvis blivit riktigt kanonskönt så nu vill jag egentligen göra något annat bara därför – också. På plussidan får jag säga att förkylning är riktigt ok, ska träna i morgon kör pass vid halv sju, skönt.

Lite bilder från trädgården där jag botaniserade lite i förmiddags…

Written by tankemosaik

2011/09/11 den 15:53

Publicerat i trädgård, trött

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: