Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Snabbt…

leave a comment »

Alltså helt plötsligt säger det bara poff och så har det gått någon eller några veckor. Nu har det sagt poff och jag inser att det är massor jag inte alls hunnit med. Att skriv i bloggen är en sak. Å andra sidan så har jag hunnit med att ha dagar fyllda av workshoppande med väldigt entusiastiska och trevliga personer. De har gjort KIMmar och berättat om sina arbetsplatser. Det innebär också att jag sitter upp över öronen med dokumentation på kvällarna. Text, figurer och foton som ska in i power point och bakas ihop till dokumentation.

Har just avslutat dokumentationen för måndagen, riktigt skönt att få packa ihop den och skicka iväg den. Den ledarskapsutbildning jag och Marianne ska ha har vi flyttat fram till efter årsskiftet. Istället kommer vi att köra två workshoppar, den ena om utvecklingssamtal och den andra om hur man förhåller sig till besvärliga människor. Vi kommer att ha en systemisk approach.

Lite spännande är det ju att fundera vad som gör att vi ser andra som besvärliga och i vilka situationer tycker vi att de visar upp besvärliga sidor. Går det att ändra på dem eller handlar det kanske om att ändra sitt eget sätt att se på situationen… och vad händer då…

Förkyld är jag också, riktigt genomgripande och omfattande. Nästan som ett projekt, fast jag tror inte att det här projektet har någon budget, däremot en starttid som jag placerar till i tisdags. Vaknade i tisdags och bara smack så satt den där, förkylningen. Sluttidpunkten är inte riktigt bestämd men jag satsar på söndag, erfarenhetsbaserat.

Tiden rusar och jag efter…

Written by tankemosaik

2011/09/08 den 19:54

Publicerat i tankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: