Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

En privat blogg…

with one comment

Det här är ju min privata blogg, brukar inte blogga om jobbsaker, i den mån jag nu kan skilja på mitt jobb-jag och privata-jag. Oftast. Men shit-pommes-frites idag gör jag ett undantag för den här helt suveräna ledarskapsutbildningen. Kolla länken här

Tänkte jag skulle hitta någon käck bild att sätta in här men hittar mest tanter i dräkt och farbröder i kostym när jag söker på ledarskap. Och hur kul är det?! Ja, det kanske är jättekul, men jag tar de här bilderna istället.

Före ledarskapsutbildningen

Efter...

Nu fattar du hur bra den är – utbildningen – eller hur!?

Written by tankemosaik

2011/08/19 den 10:17

Publicerat i ledarskap

Tagged with ,

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Lysande metafor
    förstår ju precis

    Pingvin

    2011/08/19 at 11:25


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: