Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Trädgårdsnytt…

with one comment

Det har inköpts två fågelbad till trädgården. Leverantör – paradsiverkstaden. Inköptes under vår turbosemester. Halva Sverige på några dagar och ett tvärstopp på Öland (paradisverkstaden). Nu håller vi på att sätta upp små skyltar i luftrummet som upplyser de små flygande individerna att det finns ett finns ett SPA som väntar på dem. De små handdukarna är tvättade och vikta, badmössorna är iordningställda och schampot är tappat på små, pytte förpackningar. Med andra ord, allt klart för fågelbad.

På framsidan börjar det ta sig. Ada-trädgård som vi tagit hjälp av för att fixa till den hade en tanke om att den skulle likna en skogsglänta. Och det börjar den faktiskt påminna om. Lite lummig undervegetation och växter som man inte hittar på Plantagen.

En och annan ros har också börjat söka sig fram i de nya odlingarna.

På framsidan vid ytterdörren står en underbar blandning av krukväxter och ettåriga sommarväxter. Har upptäckt att en del ettåriga växter bli fleråriga bara man inte talar för de att de är ettårig. Observera Fröken Lassons kattdivan på insdan. Där ligger hon och kollar ut vissa tider under dagen.

Written by tankemosaik

2011/08/16 den 13:49

Publicerat i sommar

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Supersnyggt! Jag bokar genast in mig på det nya SPAet.

    Trädgårdsmästarn

    2011/08/16 at 19:34


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: