Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Cellulit pang, pang…

with one comment

Har funderat länge på det där nya rengöringsmedlet som det varit tröttsam reklam på sedan förra hösten eller nå’t. Men reklamen har bara varit så jobbig, skapat ungefär samma känsla som Ipren-mannen. Ipren-mannen gör att jag absolut inte köper Ipren, är det något jag inte köper så är det just de tabletterna.

På samma sätt har reklamen gjort att jag inte köper Cellulit Pang, Pang. Visst har jag funderat lite på namnet men tänkt att, ja, saker heter ju lite hur som helst nu förtiden så varför inte Cellulit Pang Pang. Lika bra som något annat.

Nu är det så att Kerstin som är inne och kommenterar här då och då, hon med de vackra akvarellerna, nu vet du vem jag menar. Hon har berättat en väldigt underhållande berättelse om när hon flyttade för något halvår, drygt, sedan. Det handlar om att städa ut ett hus, en städfirma som drivs av Somaliska kvinnor och en köpare som hade synpunkter på detta. Någonstans i slutet av den här historien köper i alla fall Kerstin Cellulit Pang Pang och beger sig till huset. Och det fungerar. Jag är lite osäker över vad det var som fungerade, men det gjorde de, och Cellulit Pang Pang hade del av detta. Hmm, kanske ska be Kerstin fylla i lite här så kanske vi alla fattar till slut 😉

Eftersom Kerstin är en väldigt handfast och pålitlig person så har en tanke grott i mitt huvud under några månader. Tanken att ändå skita i reklamen som irriterade mig och slå till på lite Cellulit Pang Pang. För några veckor sedan trodde jag att jag lyckats övervinna mitt motstånd. Kom då hem med Harpic toalettrengöring med mintlukt (här höll jag på skriva mintsmak – lovar jag har inte smakat på det). Flaskan för försedd med en stor röd påklistrad etikett att den hade visat sig bäst i test – innehållet då, antar jag.

Här är en rätt så uttömmande reklam om Harpic Power

Hade aldrig köpt det här medlet om det inte varit för att jag trodde det var Cellulit Pang Pang. Nu visar det sig att det var riktigt effektivt och luktar väldigt mintigt rent när man använt det. Så jag har köpt två flaskor till, samma smak.

I går hände det – när jag var på Maxi kom min hjärna ihåg Cellulit Pang Pang. Vandrade raskt iväg till rengöringsavdelningen och hittar den absolut inte. Lite förvirrat stoppade jag in huvudet i den ena hyllan efter den andra, ingen Cellulit Pang Pang. Efter att ha hämtat igen mig upptäcker jag en lila flaska med rött sprejmunstycke och texten Cillit Bang. Flaska är misstänkt lik den jag kommer ihåg som Cellulit Pang Pang…

Written by tankemosaik

2011/08/15 den 10:40

Publicerat i Lärande

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nu kommer jag inte att kunna se en Cillit Bangflaska utan att tänka … Cellulit pang pang (vilket väl egentligen låter som ett skönhetsmedel?) 😉

    Ann

    2011/11/01 at 12:29


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: