Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Om sanningen ska fram…

leave a comment »

När jag ändå är inne på musik så måste jag bara få säga att jag gillar Eric Amarillo. Eller kanske mer hans låt ”Om sanningen ska fram”. Blev lite förvånad när jag läste en intervjun med honom i dagens GP att männen inte fattar texten. Nu är jag ju lite mot schabloniseringar, men ok då’ra, ingen regel utan undantag…

Männen förstår inte

Låten, som handlar om olika strategier som killar använder för att få ligga, har missuppfattats av de manliga lyssnarna, menar Amarillo.

-De förstår inte min lyrik. Killar kommer fram och tackar för att jag berättat hur de ska bete sig för att få ligga. Jag menar så klart tvärtom. Låttexten är cynisk och uppmanar alla att sluta spela teater och bara vara sig själva, säger han.

Amarillo upplever att han har fått mest kritik från ”manliga låtsasfeminister” – de har överanalyserat låttexten och kallat honom för mansgris.

-De killarna kritiserar mig bara för att de själva vill ligga. Det är uppenbart att det är låtsasfeministernas knep för att få ligga med de kvinnliga feministerna. Sånt avskyr jag, säger han.


Written by tankemosaik

2011/07/13 den 08:58

Publicerat i Diverse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: