Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Vår i luften…

leave a comment »

Efter gårdagens idiot-snöande som var fullständigt onödigt är det vår och ljus i luften! Kan bara njuta, längtar så förtvivlat efter ljus, vår och sommar och att immigrationstankarna ska lägg sig lite längre bak i huvudet. Nu ska jag snart iväg för att besöka stadens vattenproducent, alltid lika spännande.

Busnasse och Fru Ripa hälsade på i lördags och hade bl.a. med sig en sprakande tulpanbukett. Bara njuter när jag ser den! De hade också med sig några andra vanliga och ovanliga saker. Mer om dem längre fram. Annars kan jag – i vårljuset – konstatera att fönstren behöver putsas, taket målas, köket göras om, vinkelrummet på övervåningen behöver bli av med en vägg och vinden rensas. Men det är ju sådant här man upptäcker varenda vår 🙂

Written by tankemosaik

2011/03/28 den 11:26

Publicerat i vår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: