Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Kaffemjölk i lågtryck…

with one comment

Nu har jag varit i Sundsvall och hållit min tredje föreläsning på Mittuniversitetet. Föreläsningar som spelas in för att kunna återanvändas, en del i en 7-poängskurs som ingår i programmet för Internationell ekonomi. Speciellt intressant eftersom jag absolut inte vill se mig själv på film eller höra rösten. Så för säkerhetsskull har jag inte kollat in resultatet efter att Slice mediaproduktion har klippt och härjat i materialet. Har inga planer på att göra det heller 😉 Nu tredje gången börjar det bli riktigt roligt.

Men att bli fraktad till och från Sundsvall med City Airline har sina sidor och äventyr. Den här gången måste lufttrycket i kabinen ha varit lågt eftersom trycket var högt i mjölkförpackningen jag fick till kaffet. Det gick åt 8 servetter att få bort mjölken från ansiktet, kläderna och byxorna. På vägen tillbaks händer samma sak. Nu tänkte jag på att det möjligen skulle kunna hända igen så jag höll mjölkförpackningen från mig. Han som satt framför mig fick låna några servetter från mig 😉

Written by tankemosaik

2011/03/18 den 23:09

Publicerat i Arbetsliv

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Synd att jag inte kunde vara med. Deltagarna lät väldigt inspirerade och insiktsfulla efteråt 🙂 Jag ska kika på den klippta filmen istället…
    peterA

    peterA

    2011/03/20 at 09:43


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: