Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Freda, lördag och söndag…

leave a comment »

Visst är det skönt med fredagkväll, lördag och sönda. Ledig, härligt. Den här helgen har jag sysselsatt mig med förkylning. Trodde jag skulle klara mig den här vintern men icke. I förrgår slog det till. Vet att jag inte är ensam om detta men visst är det ändå något speciellt när man drabbas själv 😉

Vilken fredagkväll! Blev bjuden till Åsa och där fanns 7 gamla arbetskamrater från stället där jag slutade i januari. En underbart rolig kväll. God mat, en fisksoppa som alla skulle få smaka – mmm. Glömde be om receptet men mejlen är ju bara ett klick bort. Hon som jag känt sedan lääänge var rätt så trött efter veckan som gått. Känner igen mig. Själv hade jag fuskat och sovit i en och en halv timme på eftermiddagen. Hon, ja du vet vem, nickade till lite då och då på kvällen. Och visst är det underbart när man är med vänner och kan få vara sig själv! Vi fraktade hem henne vid tolvtiden. Jag trodde att klockan var sådär tio på kvällen när vi gick från Åsa men när jag kom till bilen såg jag att den var vid tolvsnåret. En riktigt bra kväll med andra ord.

Glad att jag slapp jobba på natten som K skulle göra, hon gick på vid niotiden och skulle jobba till halvnio på lördag morgon. Fröken B kvalitetssäkrade aftonen och T blev skickebud med en bilnyckel som ska till rätt adress. C lagade mat för fulla muggar, skulle kunna tänka mig att prenumerera på honom 🙂 Hon jag känt sedan lääänge slumrade och Å åkte runt som en yr visp mellan kök och gäster. Kent och jag hade lyxen att få njuta hela kvällen! Tack!!!

Lördag tillbringade vi i bilen, den med rattvärme. Thomas körde, tycker det är så skönt att slippa köra :-). Lunch vid Laxbutiken utanför Falkenberg och kaffe i Helsingborg. En heldagsutflykt. Inga bilder, laddaren till den smidiga kameran är fortfarande helt väck. Har beställt en ny idag, fick tag på den i Tyskland. Lite märkligt att det inte går att få tag på här hemma, men tillbehör ligger inte högt på försäljningstoppen. Lättare köpa ny kamera än att få tag på laddare.

Idag har jag i stort sett bara varit förkyld och lagat mat och köpt en laddare till datorn och köpt lite kläder och ska snart iväg och handla…

 

Written by tankemosaik

2011/02/20 den 19:24

Publicerat i Det oväntade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: