Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Fredag igen…

leave a comment »

Underbart, fredag igen! Efter tre hektiska dagar med jobb och två dagar med terapiutbildning är det extra skönt med fredagkväll. Den narrativa terapiutbildningen är fantastiskt bra, har aldrig känt sådan underbar känsla i en grupp som i den här utbildningsgruppen. Verkligen en erfarenhet – trodde inte att jag skulle kunna känna på det här sättet i en grupp. Utbildningen och övningar, reflektioner mm vi gör har en gemensam effekt på oss. Vi är fullständigt utmattade på eftermiddagen av den sista dagen i utbildningsblocken. Det är nog ett bra tecken på att utbildningen engagerar och ‘tar’ – tänker jag.

Nu har jag hamnat i soffan, sovit i nästan två timmar medan en gryta småputtrat på spisen. Ett bra sätt att förena nytta med nöje. Luktar i alla fall gott i luften, blir sugen på mat. Intill mig sitter Fröken Larsson och småpratar, jamande i olika nyanser. Hon säger att hon också vill ha mat, ett typiskt, jag-är- hungrig-sitt-inte-bara-där-utan-ge-mig-mat-jam.

Men jag har fastnat i ett av mina favoritprogram på TV8 – En plats på landet. Nästa paus blir det mat till Fröken Larsson, gryta till oss och sedan Let’s Dance. Det är fredag!

Written by tankemosaik

2011/02/11 den 19:23

Publicerat i Diverse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: