Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Vänd dig om…

with one comment

Har rett ut begreppen och har lite bättre uppfattning om förhållandet mellan Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg. Dessutom har jag hajat att det antagligen finns någon slags koppling mellan Vänern och Vänersborg och det gör det lite lättare att placera Vänersborg i min mentala karta.

Ibland önskar jag att jag hade en skrivare kopplat till hjärnan, eller inte. Undrar hur det som skulle komma ut ur den skulle se ut. Antagligen en väldigt intressant världsbild. Lyckades faktiskt köra lite vilse också på vägen upp, fick se några ställen jag inte alls hade fått se om jag kört rätt på 🙂

Efter morgonens gröt med mjölk, kaffe och te samt en cappuchino på resan upp var jag i väldigt behov av en toa. Då fick jag se den här lilla uppmaningen…

Written by tankemosaik

2011/02/09 den 20:34

Publicerat i citat

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vilken bra idé! Det är ju så himla lätt att bara resa sig, stänga locket och gå!!!! Detta vet jag som husmor! 🙂 Hoppas resten av resan gick bra!//Kerstin

    Kerstin Wistedt

    2011/02/10 at 10:53


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: