Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Noll koll…

leave a comment »

Har börjat jobba med ett uppdrag i Vänersborg. Har varit i Vänersborg och sedan har vi haft några träffar på Albert Hotell i Trollhättan och jag har ingen aning om vart jag är. Mitt lokalsinne är ett alldeles eget sinne som missat kopplingen till geografin. Nu har jag tagit mig i kragen och gått i på Google Maps och fått lite perspektiv på tillvaron.

Vilken Aha-upplevelse. Är det där jag har varit! Tänkte jag alldeles för en stund sedan. Ja, jag är ju inte helt nollad, har haft koll på att det är söderut och att det ligger lite inåt landet. Relationerna mellan Uddevlla, Trollhättan och Vänersborg har däremot varit lite diffusa. Jag hade nog gärna sett att Vänersborg ligger där Uddevalla ligger, känns mer naturligt för mig.

Det som gör att jag kommer fram är GPS:en. Det har sina för och nackdelar. Eftersom jag bara knappar in var jag ska så får jag ingen bild av vart jag åker. Tacka vet jag förr när jag körde efter karta, då hade jag järnkoll på var jag var i geografin.

Hur som helst så är det jättetrevliga människor jag möter i Vänersborg, var det nu ligger… 🙂

Written by tankemosaik

2011/02/08 den 22:00

Publicerat i Lärande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: