Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Kallt…

leave a comment »

Jag har fortfarande inte hittat laddaren till kameran. Kameran är numera helt pangtom på ström, totalt stendöd. Jag vet att jag har sett laddaren. När jag såg den tänkte jag ”Vilken tur att jag sprang på laddaren här, annars hade jag aldrig kommit på var den låg”, sedan glömde jag bort var jag såg den. Och på den vägen är det. Längtar efter att ta lite vackra vinterbilder, ska göra ett röj i helgen och se om jag inte kan hitta den.

Om du inte upptäckt det så är det kallt och halt ute, såphalt, typ… Nu snöar det också, i och för sig stämningsfullt så här när julen närmar sig. Har aldrig frusit så mycket som jag gör nu i vinter. Jag tänker framförallt på två saker, den ena är:

Det andra är:

 

Written by tankemosaik

2010/12/17 den 20:08

Publicerat i vinter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: