Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Nummer sjuttiosex…

leave a comment »

Igår körde jag nästan hela nya releasen av BodyPump, den med det rafflande namnet BodyPump 76. Körde allt utom låt nummer tre, bänkpress. Där lutade jag mig tillbaks på version nummer femtiofem. Kända att hjärnan var överbelastad efter att ha knôtt in nio nya låtar, risken att hela korthuset skulle rasa om jag tryckte in en låt till, kändes för stor. Nu har jag något att se fram mot på torsdag. Då ska jag köra rubbet från uppvärmningen till stretchen, via knäböj, bänkpress, frivändningar, triceps, biceps, utfall, axlar och mage. Låter riktigt jobbigt när jag ser det uppradat på det här sättet, men roligt, ja, roligare än Spill: en damroman… 🙂

Så här kan man också göra reklam…

Written by tankemosaik

2010/12/13 den 18:59

Publicerat i Diverse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: