Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Får spatt…

with one comment

Inte ont anande traskade jag in på ICA Maxi på Mölndalsvägen. Hade haft ett BodyPump-pass så jag var lite muskulärt utarbetad och hjärnan var kvar i bilen. Försvarsmekanismerna avstängda. Helt plötsligt får jag världens trauma, typ. Upptäcker att hela trädgårdsavdelningen är fylld med adventsljusstakar, adventsstjärnor, ljusgirlanger och annat julpynt.

Jag som bara vill ha sommar! Och där står jag med julpynt upp till knäna, vad är det som händer och vart tar tiden vägen? Dessutom lästa jag något om att den här vintern ska bli den värsta på 1000 år. Men där bestämde jag mig för att det är skitsnack. Meterologerna lyckas ju inte förutsäga vädret tre dagar framåt så hur skulle de kunna träffa rätt när det gäller hela vintern?! Nix!

Nu ska jag snart lägga mig och drömma om varma sköna sommarkvällar…

Written by tankemosaik

2010/10/26 den 20:34

Publicerat i sommar

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Våga vägra vinter, kyla och dyra elpriser!!!!fräckt tyg:)

    Busnasse

    2010/10/26 at 22:08


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: