Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Det gick snabbt över…

leave a comment »

Satt där i väntrummet hos hudläkaren som delar väntrum med några andra specialister. Väntrum är ju ofta lite speciellt tråkiga, även om det görs försök att piffa till dem. I det här fallet hade man ställt fram en ställning med nya, lite mer raffiga stödstrumpor. Medan jag satt där och stirrade på stödstrumporna föll min blick på broschyrer om Restylane och Botox. (Det här var inte någon av landstingets inrättningar).

Det var en kanonvacker dag med knallblå himmel och höstgranna träd som visade sig utanför fönstret. Blev lite smått poetisk där jag satt och började fundera över om jag inte skulle fylla läpparna med Restylane och kyssa hela världen.Vacker tanke! Men det gick snabbt över när jag kom till jobbet…

Och, det är klart att det skulle bli lite svårt med BodyPumpen om läpparna kom i vägen för skivstången. Kan ju bli ordentliga klämskador. I dag var förresten GP och fotade en kund på BodyPumpen. Hon (kunden) är med i Extravaganza och har gått ner en massa kilon och GP gör ett reportage. Ska bli spännande att se bilden och att läsa om henne!

Ser förresten att försäljningen av Botox har ökat från 5 miljoner doser till 6,5 miljoner mellan 2007 och 2009. Och de flesta doserna säljs i Stockholm. Många stockholmar vill bli slätare, säger DN. Ytterligare en fördel med att bo i Göteborg!

Written by tankemosaik

2010/10/12 den 20:59

Publicerat i Arbetsliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: