Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Not my cup of tea…

with one comment

Idag har jag pratat om CMM – Coordinated Management of Meaning och fick ett tag för mig att jag skulle göra ett inlägg i bloggen om det. Men nu har jag bestämt mig för att jag inte kommer att göra det. Om du känner att du måste ta reda på vad det är så kan du ju alltid klicka på den här länken.

Ibland känns det väldigt skönt när jag bestämt mig för vad jag inte vill eller ska göra. Emellanåt glömmer jag bort att jag kan välja att inte vilja göra en massa saker, eller välja bort att göra saker som jag tror att jag måste göra.

En annan sak som känns väldigt bra just nu är att jag inte ville bli advokat eller jurist. Har suttit i möte med ett par hela förmiddagen och långt in på lunchen. Säger bara – not my cup of tea.

Att rösta kanske inte är Christina Höj Larsens (V) cup of tea? Fast jag tror å andra sidan att det kommer att bli hennes tekopp efter att hon drack kaffe istället för att rösta, under dagens val av talman. I en artikeln i DN står det att hon var på toa, kollade Svenskan också och de har samma bild – toa- På radion idag sa de att hon drack kaffe. Men det ena leder ju till det andra och huvudsaken är kanske att hon själv vet var hon var när hon inte var vid valurnan…

Kanske skulle alla riksdagsledamöter ha en pimpinette

Written by tankemosaik

2010/10/04 den 20:36

Publicerat i Arbetsliv

Tagged with ,

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Skönt att kunna välja, att välja att göra det du vill. Måsten och borden kan man oftast slänga över axeln, puts väck.

    Anna och Lussebullekatten som stryker omkring här.

    Anmaja & Lussekatt

    2010/10/09 at 15:17


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: