Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

iPad…

with one comment

Kunde inte motstå frestelsen när vi var i Perth. Försökte verkligen och klarade mig väldans bra i Singapore, kanske för att den modell jag ville ha var slutsåld, typ. Men i Applestore i Perth fanns den, flera stycken. De hade ett helt lager.

Det blev modellen med 3G och 64 Gb lagring. Nöjd är bara förnamnet, jag får inte ha den i fred. Det finns någon i resesällskapet som vill ha en egen, säger inte vem…

Trodde att å, ä och ö skulle vara ett problem, men det funkar aaldeles utmärkt. Håller bara fingret en stund på a så får jag välja å eller ä och samma på o för att välja ö. Skriver det här inlägget på iPaden med WordPress appen, går alldeles utmärkt medan K skriver resedagboken på den bärbara.

Fixade mobilt förbetalt internet på båda. Minst sagt omständlig procedur här i Australien. Myndigheterna vill ha järnkoll på vem som surfar, aktiveringsproceduren är som ett mindre korsförhör med teleoperatören. Två id handlingar ska utväxlas och kontrolleras. Intressant upplevelse.

iPaden har sina sidor. Laddade ner spelet ‘Angry Birds’ vi har fullt upp med att skjuta arga fåglar på grisar. Senaste tre kvällarna har vi inte släckt förrän 02.30. Ikväll har vi bestämt oss för en deadline på midnatt. Får se hur det går…

Nu ska vi fortsätta att undersöka hur imigrationsreglerna är 🙂

Written by tankemosaik

2010/08/06 den 12:48

Publicerat i semester, sommar

Tagged with ,

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ni är för underbara!!!

    BusNasse

    2010/08/06 at 14:29


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: