Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Sömnig…

with one comment

Spännande dag, klev upp strax efter 05.00 och det är inte precis min favorittid. Frukost kl 6.00 sedan taxi till flygplatsen vid 7.30. Farmme vid inrikesterminalen i Perth började jag känna mig väldigt konstig, yr och sōmnig. Värre blev det, helt plötsligt börjar jag ta snedsteg, benen hänger liksom inte med. Sätter mig ner och somnar. Vaknar av att K pratar med mig. Känner mig helt borta. In iplanet sätter mig och poff, somar, helt groggy. Då kommer jag helt plötsligt att tänka på att jag nog fick i mig fel medicin på morgonen. Det är kristallklart för mig att jag nog fick i mig en sömntablett istället för betablockerare. Har slängt i mig en hel sömntablett jag som bara brukar ta en halv vid de tillfällen jag behöver ta en…

Nu är klockan tio på kvällen och jag börjar känna mig riktig pigg, får nog ta en sömntablett om jag ska kunna somna 😉

Här i Darwin är vädret underbart ikväll ca 25 grader en svag vind och cikador som spelar i den tropiska natten.

Written by tankemosaik

2010/08/03 den 16:23

Publicerat i delaktighet, semester, sommar

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. hahahah, du é ju sanslös 🙂

    Om allt och...

    2010/08/03 at 16:43


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: