Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Vi har bytt hemisfär…

with one comment

Shangi Terminal 3 - Singapores flygplats

Efter ytterligare fem timmars flygning med Singapore Airlines så har vi bytt hemisfär. Vi finns numera, och under några veckor på den södra hemisfären. Här är det vinter, vilket känns lite konstigt. Har haft lite internetproblem men nu är det mobila bredbandet igång så det kommer snart mer från den södra hemisfären.

Efter en marängflygning finns vi nu i Perth där vi alldeles nu ska äta frukost. Maränglygning – den delen av flygplanet vi satt i var färgsatt i marängfärger. Olika gräddiga och marängbeiga nyanser så vi bestämde oss snabbt för att kalla den för marängflygningen.

I går åt vi känguru, och visst är de söta att se på, men när man kommer dem väldigt nära ser de ut som stora råttor på väldiga baktassar. Goda är de, i alla fall när man äter dem tillagade som på den restaurang vi var på i går. Sirlionstek av känguru med ruccolasallad med päron, parmesan, valnötter och en god balsamvinäger – mums!

Written by tankemosaik

2010/07/31 den 02:25

Publicerat i semester

Tagged with ,

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Trevligt med reserapporter för en som rör sig på en liten liten fläck av den norra hemisfären. Det är som att resa med er lite. För en tid sedan åkte jag snålskjuts med son och sonahustru i både Nord- och Sydvietnam i dryga tre veckor. Så jag reser verkligen på min semester. 🙂
    Det har varit regntungt med översvämningar i Göteborg, har jag sett på TV.
    Ha det

    Pingvin

    2010/07/31 at 13:12


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: