Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Vackra vyer…

with 2 comments

Att städa kan ha sina estetiska fördelar, både inne och ute. Visst är det lite vackert med mattorna mot den klarblå himlen. La ner städningen och satte mig och njöt av färgspelet istället…

Förutom att titta på mattor mot en klarblå himmel så håller jag på att skriv tre små artiklar. I England skriver man paper så det måste väl vara papper jag håller på med. De här pappren är inga digra dokument, bara några sidor sådär. Tror att jag håller mig till en försättssida och två A4. Har snart avverkat ett av dem Reflektioner kring konsultrollen. Trivsam sysselsättning så här på sommaren, dessutom sätter det igång roliga tankebanor. Men inte lika förvirrade tankebanor som när jag tittade på fingerdansen i inlägget innan…

Written by tankemosaik

2010/07/14 den 14:03

Publicerat i tankar

Tagged with , ,

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kan ana och tro att det snart blir presentdags 😉

  Om allt och...

  2010/07/15 at 18:27

 2. Hej å hallååå!

  Är du inne i värmen eller sitter du fortfarande o tittar på mattorna mot skyn?

  Fingerdansen där inunder, ja jag förvillade bort mig i fler liknande när jag ändå var där och kikade. det är ju så lätt när det oftast finns åtta, tio till när filmen är slut.

  Tack, men det kanske inte är så lätt att ta över din Electroluxapparat, från väst till öst, och dessutom har jag en fråga. Vet du att det är just den du visar på bild? ZB2904X? Jag har nämligen varit i mejlkontakt med firman och just den är deras bästa. Hummm. Då kan jag undra… Det finns ju massor av olika, fast de ser lika dana ut. Jag anade att nåt inte stämde då jag såg en butik här sälja en variant för 669 kr! Just denna kostar annars 15-1600 och jag fick svar att det var olika motorer i.

  Jag tror det lutar åt en Philips nu när jag provat min hyresvärds sådan. Vi märkte också att det var en enorm skillnad på sug, bara genom att hålla handen för. Men jag återkommer om jag ändrar mig.

  Anna o den svarte som jag bor med.

  Anmaja & Lussekatt

  2010/07/16 at 18:03


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: