Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Lite mallig…

leave a comment »

Lite mallig känner jag mig när jag läser artikeln om Nisi Masa i Sydsvenskan. Jag känner ju Lina, i alla fall lite. Hon som jag känt sedan lääänge, du vet, det är ju Linas mamma. Det gör att jag har hört en del om Nisi Masa och deras projekt. Ska jag vara riktigt uppriktig, det måste man ju ibland, tror jag – så har jag inte riktigt hajat hur Nisi Masa stavas. Nu såg jag med egna ögon hur det stavas och hittade också till Nisi Masas webbplats.

Nisi Masa är ett nätverk som riktar sig till ungdomar som gör kortfilmer. Skitspännande! Lina ansvarar för ett projekt i Malmö som ska presenteras på fredag kväll. Filmerna visas kl 23 på Möllevångstorget med hjälp av  Luffarbions mobila bio som ryms i en barnvagn. Hoppas att det går riktigt, riktigt bra!

Written by tankemosaik

2010/06/11 den 17:21

Publicerat i film

Tagged with

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: