Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Blå blomma…

leave a comment »

Efter fjolårets murarbeten behöver våra rabatter få nytt liv. Vi har funderat och beslutat oss för att ADA-trädgård ska få den stora äran att plantera. Bimme på ADA har en fantastisk förmåga att berätta målande och medryckande om hur rabatterna kommer att se ut. På framsidan av huset ska det, mellan och framför våra rododendron påminna om ett skogsbryn, och inte vilket skogsbryn som helst. Jag har i alla fall inte sett ett sådan skogsbryn någon gång. Vilket i och för sig inte behöver betyda något.

Nu har de varit hos oss en första vända och krafsat och planterat en massa växter i vårt bryn. Ser väldigt spännande ut och även bankkontot kommer att få en surprise – får nog satsa på stödsamtal för det stackars kontot.

I vårt alldeles egna skogsbryn har vi t.ex. den blå blomman på bilden, en klematisvariant med underbart vackra blommor som ska hänga mjukt ner över muren. Det finns en hel del andra växter där också och de kommer att presenteras så småningom, jag ska bara göra en liten utredning så att jag kan tala om vad det är för växter också…

Written by tankemosaik

2010/06/07 den 17:15

Publicerat i trädgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: