Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

En magisk kväll…

with 2 comments

För det första så undrar jag var tiden tar vägen. Har varit inne på och kommer nog att uppehålla mig vid den frågan vid fler tillfällen. Har t.ex. tänkt på och velat blogga under de senaste dagarna men tiden… Mina tankar finns mer och mer i Berget, ett ställe där jag varit en gång och tror att jag kommer att besöka igen för att få tiden att stanna upp en stund.

Men åter till den magiska kvällen. Igår fyllde Alfons 15 år och vi hade fest. Fru Skata och Fru Ripa ramlade in vid halvsjutiden med flådig present till Alfons. Presenten kommer att visas här på bloggen under veckan. Nu visar vi istället den vackra tingest som vi fick och som prydde bordet på uteplatsen hela kvällen igår.

Vi kommer nog aldrig att glömma denna förunderliga gaffelhistoria som kommer att lysa upp våra sommarkvällar. Ja, nu behöver vi ju inte glömma den eftersom vi har den.

En magisk kväll eftersom det var en riktigt skön sommarkväll. Vi satt ute och hade djupa samtal fram till midnatt. Fru Skata hade dessutom med sig nattkläderna utifall det skulle bli väldigt sent. Men vi lyckades baxa henne till Fru Ripas bil vid midnatt för vidare transport till hemstället. Och jag är tämligen säker på att den vackert skära uppenbarelsen kom hem tryggt och säkert. Med en Ripa vid ratten kan alla vara lugna och säkra!

Samtalet rörde sig i många olika oväntade riktningar. Allt från nattkläder, blötlagda katrinplommon – för peraldistikens bästa (söker man på peraldistik på googel får man ett par träffar, men jag har lärt mig att det heter så), pumphus, öar, medier och säkerhet. Kort sagt en kväll att minnas tillsammans med de som verkligen är bäst på att vara bäst!

Du vet väl att Fru Skata dessutom har träffat Lasse Lönndal, men det är en annan historia som finns någonstans i ett inlägg på den här bloggen. Nu ska jag hasta vidare för att hinna åka till Sundsvall i morgon…

Written by tankemosaik

2010/05/23 den 20:01

Publicerat i familj, fest

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hmmm – det måste varit en helt fantastisk kväll med väldigt goda vänner, dom bästa av bäst:)

    BusNasse

    2010/05/23 at 21:24

  2. Många djupa samtalsämnen vill jag lova!!!

    Fru Ripa

    2010/05/24 at 19:52


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: