Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Sprang på en blogg…

leave a comment »

Helt plötsligt rusade jag med full internetfart rätt in i Helene Odenjungs blogg. När jag är inne på Facebook (vilket inte är ofta nu för tiden – tidsbrist igen) ser jag alltid något intressant från henne men har missat bloggen. Är uppriktigt imponerad över hur hon använder de sociala medierna på ett professionellt men ändå mycket personligt sätt.

Politik är för övrigt något jag tycker är svårt. Svårt att vara antigen eller. Jag är en både-och-person. Fast jag är nog inte ensam om det när det gäller politik. Har för mig att SOM-institutet gjort undersökningar utifrån vad man tycker i olika frågor. Resultatet visade att man aldrig har åsikter som ‘tillhör’ ett visst parti, man är t.ex. 30% av ett parti och 20% av ett annat osv. Vid nästa val tror jag att jag testa och klippa bitar av röstsedlar och lägga i valkuvertet. En halv röstsedel av ett parti, en fjärdedels röstsedel av det andra och en fjärdedel av ett tredje…

Written by tankemosaik

2010/05/17 den 18:58

Publicerat i tankar

Tagged with , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: