Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Blev kvar…

with one comment

I torsdags kl 08.20 skulle jag lyfta mot norr, trodde jag. Men icke, aska i luften och Landvetter stängt, ferme, closed. Packad och klar fick jag packa upp och göra mig klar för en dag på jobbet. Men vad går upp mot processbeskrivningar med Fröken B, två dagar i Sundsvall – möjligen 🙂

Nu har vi bokat nytt datum och då kommer jag att gardera mig med biljett på både flyg och tåg. Litar inte riktigt på att Island håller tätt i det här läget. Mycket händer, aska i luften, Luftfartsverkets flygplatser har bolagiserats och heter numera Swedavia, apoteket heter inte längre apoteket utan Cura, Apotek1, Apoteket Hjärtat, Kronans Droghandel och alla möjliga konstiga namn. Försökte hämta ut läkemedel på ett av de nya apoteken i hopp om att det skulle gå snabbare än på ‘gamla’ apoteket. Ack vad jag bedrog mig. Det gick snabbt att komma fram till disken, men sedan. Möjligt att jag var den första kunden de hade. Innan receptet var registrerat, etiketter utskrivna (och här talar vi om etiketter, några meter, typ), kontrolläst och signerat så tog det ca 15 minuter. Då fick jag veta att de inte hade läkemedlen hemma. Hoppsan! När jag tittade bakom disken så var det en hylla med lite läkemedel sedan var det soptomt.

Det var bättre förr! Då hette det Luftfartsverket och läkemedel hämtade man på Apoteket, telefoner och abonnemang beställde man från Televerket och Elverket levererade elen. Tänk vad lätt allt var och ingen tid behövda men lägga på att fundera över lägsta taxan och bästa elen. Då var 220 volt 220 volt rätt av! Det var tider det!

Written by tankemosaik

2010/04/23 den 21:15

Publicerat i Det oväntade

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ja det var bättre förr, då fanns det dessutom MAGNECYL!

  Förr, för lite mer än 14 dagar sen var det också bättre – för det var innan denna envisa sega infektion drabbade mig.

  Hadebrakram!
  Tassar o vinkar!

  Anna & Lussekatt

  2010/04/24 at 05:41


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: