Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Beatrice pudel…

leave a comment »

Apropå gredelin..

Lite roligt är det med alla pudlar som är i omlopp just nu. Ta till exempel Batrice Ask som ville (och kanske fortfarande vill) skicka hem vackert färgade kuvert till misstänkta sexköpare. Vackra färger för att göra omgivningen uppmärksam på att har finns en potentiellt möjligt misstänkt sexköpare. Vi vet inte säkert om det är så, men för säkerhetsskull så…

Kanske brevbäraren skulle ha en liten eller stor visselpipa och vissla av en uppmärksammande snutt samtidigt som kuvertet läggs i lådan. Karin Långström Vinge har en klar poäng när hon tycker att Tant Bea borde skicka ut en gredelin skämskudde till alla som bor i Sverige. Man vet aldrig när den kan komma till användning…

Written by tankemosaik

2010/03/30 den 17:02

Publicerat i Diverse

Tagged with

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: