Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

En enkel instruktion från Västtrafik…

with one comment

Måste bara få dela med mig om lite mer regler och instruktioner kring Västtrafiks betalsystem. När jag funderade över om vi skulle kunna resa två personer på mitt kontoladdade kort hittade jag följande svar på min fråga:

På vissa fordon kommer det utöver de blå kortläsarna, även att finnas gula kortläsare. De gula kortläsarna kan man använda precis på samma sätt som de blå maskinerna. På gul kortläsare går det dessutom att göra check in med en hel grupp. Vid resor över flera zoner trycker man först på knappen +. Sedan trycker man in antal vuxna (knappen V) och/eller antal skolungdomar (knappen S) som ska med och avslutar med att trycka på knappen K. Därefter gör man check in och vid flerzonsresa även check ut. På övriga fordon säger du till föraren, som knappar in detta i biljettmaskinen.

Jag säger bara, någon av oss kommer att få promenera…

Written by tankemosaik

2010/03/11 den 18:34

Publicerat i citat

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ahaaa, var det sååå enkelt!
    A

    lussekatt

    2010/03/13 at 13:23


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: