Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Läsplatta och lånekort…

with 4 comments

Nu har jag packat upp och installerat läsplattan! Första intrycket är Wow! Jag har till och med varit till biblioteket i Mölndal (huvudbiblioteket – om någon undrar) och hämtat ut mitt nya flådiga lånekort. Vet inte när jag hade lånekort på det vanliga Biblioteket senast, vi pratar mååång år sedan. Tänker inte närmre gå in på hur många.

Hur hänger läsplattan och lånekortet ihop, kan man ju undra. Jo, jag upptäckte bibliotekens fantastiska service när det gäller e-böcker. Bara att gå in på www.elib.se söka, låna och ladda ner. Lånet gäller i 28 dagar sedan går det inte att läsa boken, om man inte lånar om den igen för en ny 28 dagars period. Har just laddat ner ‘Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann‘. En stark rekommendation från Fru Ripa – och då törs man ju inte annat.

Nu ska jag dra mig tillbaks och börja e-läsa.

Written by tankemosaik

2010/02/22 den 20:02

Publicerat i böcker, bibliotek

Tagged with ,

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Men har du köpt en? Vill snarast se den!

  Fru Skata

  2010/02/22 at 21:27

 2. Vill haaa! Ska köpa en när jag får fyllepresentkort, trallalaaa! Jag fyller snart med en nolla efter, tjohoo!

  Lussekatt pussar… nej nosbuffar tillbaka!

  Annapanna, glad.

  Anmaja ♥ Lussekatt

  2010/02/22 at 22:39

 3. Roligt att läsa om dina erfarenheter om läsplatta. Din ser ju litet trevligare ut. jag antar att funktionen är jämförbar med Letto. Även jag läser just nu om 100-åringen, kunde ladda ned den gratis då jag fick plattan.
  Här är mitt blogginlägg. http://tittibe.wordpress.com

  Titti

  2010/02/24 at 21:35

 4. […] jag slänger mig på en ny bok, papper eller e-bok. Jag blir bara nöjdare och nöjdare med min läsplatta. Eftersom den bara väger ca 1,5 hg är den perfekt när jag läser i sängen, vilket jag gör […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: