Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Vad gör du just nu?

leave a comment »

Idag har jag helt klart problem med att blogga. Får kommunikationsproblem precis mitt i det jag skriver. Avbrott som gör att jag får börja om hela tiden. Det här är sista försöket…

Känner du igen frågan i rubriken och brukar du svar på den med max 140 tecken? Då vet du vad Twitter är! Du som inte vet vad Twitter är vet det nu. Det är helt enkelt så enkelt. Man skriver vad man gör just nu eller vad man tanker på. 140 tecken är vad man har på sig.

De som valt att följa de du skriver får meddelandet och de du kan se vad de du valt att följa skriver. En hel värld på internet har byggts upp kring den här frågan. Helt fantastiskt, kan jag tycka! Och visst är det lite roligt att Twittra eller Kvittra.

Ny teknik har en lite artikel om ‘Fikaskvaller på nätet’ och nyttan med det. Läs här! Där jag jobbar har det varit väldigt restriktivt med Facebook och Twitter mm. Lite roligt att se att den arbetsplatsen strävar mot helt andra mål än det som Ny Teknik betonar är framgångsfaktorer i sin artikel (de är inte ensamma). Där jag är just nu vill man gå linjevägen och transparens är något som står högt på listan. Personligen så tror jag att kommunikation ska uppmuntras åt många hål och transparens blir en allt viktigare framgångsfaktor för många företag!

Just nu läser jag Liza Marklunds senaste ‘Postcard Killers’ den hon skrivit tillsammans med James Patterson. Förgiftad champagne och avskurna halspulsådror…

Written by tankemosaik

2010/02/14 den 19:35

Publicerat i Arbetsliv, böcker, Diverse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: