Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

En bok om en hund…

with 5 comments

Mitt emellan alla mord och sånt så läser jag lite annat också. Idag köpte jag Åsa Nilsonnes senaste bok ‘Zelda och meningen med att ha hund‘. Jag har flera böcker av Åsa Nilsonne och de handlar om helt andra saker. Blev därför lite intresserad när jag såg boken som handlade om henne och hennes hund Zelda. Underbara bilder också tagna av Ulla Montan. Ser förresten att boken kostar 187 Kr på Adlibris, själv betalade jag 299 på Bokia! Men det kan det vara värt, kommer inte ihåg när jag handlade på en ‘riktig’ bokhandel senast.

Här kan du se både Zelda och Åsa.

Written by tankemosaik

2010/02/05 den 22:28

Publicerat i böcker

Tagged with , ,

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ni ska väl inte skaffa hund?
  A

  Anmaja

  2010/02/06 at 09:16

 2. Svar angående om jag cyklar i ‘detta väder’:
  Ja jag cyklar och jag gör det väääldigt försiktigt. Orkar inte gå, har inte råd med taxi vaaarje dag och bussarna går inte den väg jag vill gå…
  Hadebrakramar till alla med fötter o tassar!
  Anna

  Anmaja ♥ Lussekatt

  2010/02/07 at 11:15


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: