Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Måndagsmosaik…

leave a comment »

Måndag och jag har jobbat och jobbat. Först på själva jobbet och sedan på det som kanske kommer att bli det kommande jobbet. Mer om det lite längre fram, kanske i samband med att jag skriver något om systemiskt förhållningssätt. Man vet aldrig, en vacker dag så drämmer jag till med några riktigt intressanta inlägg.

Klockan är över åtta och jag har just kommit hem och längtar att få lägga mig och läsa. Har grävt lite i arkivet och hittat några underbara bilder från Barcelona och Parc Guell i Barcelona. Njuter när jag tittar på dem och tänker tillbaks på min Gaudi-promenad jag tog när jag gick runt till de flesta Gaudi-sevärdheterna som finns i Barcelona. Det var en underbart solig och varm dag.

Förresten när det gäller ‘Labyrinten’ av Kate Mosse så vill jag utfärda en Grottbjörnens-folk-varning på den. Fortsätter den i samma stil 25 sidor till så blir den uppeldad i öppna spisen! Lovar!

Written by tankemosaik

2010/02/01 den 20:55

Publicerat i Diverse

Tagged with ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: