Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Islyktor…

with one comment

Jag har upptäckt att det finns otroligt komplicerade anvisningar över hur man gör islyktor. Burkar ska fyllas med vatten och mindre burkar ska ställas i den större burken osv… Löjligt tillkrånglat. Hittade till och med anvisningar över hur man gör islyktor med prästkragar i (inte präster) till midsommar. Då behöver man en frys också, men det behöver man inte nu när det är smällkallt ute.

Gör på det traditionella sättet. Fyll en hink med vatten, vänta ett dygn, vänd hinken upp och ner. Knacka hål på ovansidan och häll ut vattnet som inte frusit. Ernst har en anvisning som är rejäl – klicka här.

Written by tankemosaik

2010/01/02 den 19:13

Publicerat i Diverse

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Jag började, men det står en bunke på balkongen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den nu. Skulle bli botten så jag får väl sätta in en ny bunke inuti och fylla på mer vatten som ska frysa… Känns som om den kommer att bli klar typ när våren kommer och det är åtta plusgrader. 😉
    Anna

    Anna & Lussekatt

    2010/01/08 at 19:16


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: