Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Spår…

with 3 comments

Spår från en underbar nyårskväll…

Ja, då är det den första dagen på 2010. En ny dag som vilken dag som helst eller ett nytt oskrivet kapitel som öppnar sig med oanade möjligheter. Själv föredrar jag det senare alternativet och utrustar mig med en riktigt bra penna…

Champgne på kylning

Written by tankemosaik

2010/01/01 den 15:16

Publicerat i vinter

Tagged with

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Go’ forts på detta oskrivna år. Ta vara på alla dagar och gör det bästa nånsin av dem!
  Så fina isgrejer ni gjort, jag håller på med en infrusen grej som jag inte riktigt har koll på – än.
  Förstajanuarikram – Anna

  Anna & Lussekatt

  2010/01/01 at 15:54

 2. Fantastiska islyktor! Själv funderar jag på att skaffa en ”handjagad” almanacka. Har ju en i datorn & telefonen men jag saknar att kunna se, riktigt se, det tomma som kan fyllas med det jag VILL och med några ”måsten”.

  Om allt och...

  2010/01/01 at 22:11

 3. Jag har beställt en alldeles egen designad almanacka. Fast den går inte att ha med sig, lite för stor. (Fast i din handväska kanske den går ner) 😉
  Har lagt in egna bilder för varje månad. Gjorde den i iPhoto. Nu till det knäppa, den trycktes i Prag och skickas till mig med UPS, som ju givetvis inte får tag på mig utan måste åka flera gånger innan de lyckas dela ut den. Vad är det för fel med ett litet lokalt tryckeri i Göteborg och vanlig hederlig post…?
  Apropå almanacka, alltså…

  Tankemosaik

  2010/01/01 at 22:29


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: