Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Bara för mycket…

with 6 comments

Men kolla på den här länken.

Visst är jag för friskvård men det här är bara för mycket!
Promenera en timme om dagen för att slippa prostatacancer, Bränn kalorier på jobbet genom att använda hantlar och gummiband mellan möten. Sitt på en balansboll när du arbetar med din laptop. Om du redan går mycket på jobbet så ska du istället gå snabbare. Bra kondition ger bättre sömn och högre IQ. Fyra tips för lägre vikt samtidigt som fetmaepedemin är bromsad i Sverige. Handelsbanken satsar friskt och går jorden runt på 80 dagar och kolhydratrik kost gör dig gladare. Jag höll på att glömma att stillasittande är farligt även om man motionerar.

Men hallå!
Nu blev jag totalt omotiverad att röra på mig överhuvudtaget, bara trött. Vilken tur att det finns en lite ruta man kan klicka på ‘Svårt hitta motivationen?’ för att inte tala om länken om Ortorexi – när det sunda går till överdrift – hallå! Någonstans verkar hissen inte gå ända upp….

Written by tankemosaik

2009/12/14 den 18:58

Publicerat i tankar

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Men jag skulle nog kunna tänka mig ett skrivbord med löpband. Tycker det skulle vara standard egentligen! 🙂

  Om allt och...

  2009/12/14 at 19:22

 2. Skrivbord med löpband – en toppenidé tycker jag.
  Ibland går jag så fort så jag snubblar på mig själv, allt för hälsan:)

  Fru Skata

  2009/12/14 at 22:05

 3. Måste man skotta din blogg om det har snöat för mycket….Då kan man bränna kalorier!?!?

  Fru Ripa

  2009/12/15 at 12:30

 4. Jag har en sån där boll, jag tror jag ska ta den till jobbet och sitta på!

  Anna & Lussekatt

  2009/12/15 at 19:17


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: