Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Aj med afte…

with 2 comments

Har fått ett förfärligt litet munsår på tungan. Det gör skitont och får mig att var riktigt irriterad. Vad ser jag till min stora glädje (?), jo, det finns ju en hel blogg om afte – aftebloggen. Det finns till och med ett ställe på aftebloggen där man kan avreagera sig. Sjävlaste feta munsårsbloggen!

Under fliken ‘smärta’ står det att det är obeskrivligt smärtsamt, vilket göra att det omedelbart känns lite bättre när jag vet att jag inte är ensam i världen om att morra, pusta och stånka över mitt afte!

Vill du se en bild på hur det kan se ut, kolla här på wikipedia. Sökte vidare på afte och depression, tänkte att det säkert hänger i hop. Hamnade då på den här sidan, och bara bilden på den läkaren kan ju skapa depression. Nej, nu ska jag strax iväg på ett tandläkarbesök och se om jag kan få något som lindrar mitt afte.

Written by tankemosaik

2009/12/07 den 19:18

Publicerat i livet

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ja men du vet ju att du skall ta på Aftamed. Finns att köpa på Apoteket. Du kan också ta på lite bedövningssalva. Sedan skall du borsta lilla tanden med Zendium tandkräm – skrämmer bort små aftar. Annars är det bara att lida i ca 10 dagar och inte äta choklad och tomat….

    Fru Skata

    2009/12/07 at 20:35

  2. är det läge att tycka väldigt synd om dig!? Kaffe sump det har jag hört att det är bra………!

    Fru Ripa

    2009/12/08 at 15:06


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: