Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Utbildningsmosaik…

with 2 comments

Tankemosaik har varit på utbildning i två dagar, fredag och lördag har tillbringats på Nya Varvet Studios. Håller på att utbilda mig så att jag får använda KIM som verktyg för  strategisk utveckling av personal och verksamheter, grupper och individer.

Nya varvet studios

Utbildningen var den här gången förlagd Nya Varvet som ligger i en av förorterna till Göteborg, lite västerut sådär. Hade ingen aning om att det fanns en konferensanläggning i Nya Varvet. Kände till Malins Skafferi där jag brukar äta lunch ibland,  Nordiska hälsovårdshögskolan där jag har hållit utbildning/workshop och varit på utbildning och SMHI som också ligger där. Men Nya Varvet Studios – nix. Men nu vet jag. Ligger vackert alldeles vid havet, inte badstrandshavet utan mittemot ett annat ställe som jag känner till rätt så väl.

 

Just det, Göteborgs hamn som man ser skymta där borta. Bockkranarna är fällda och det betyder att containrar svävar fram och tillbaks i full fart. Kanske 30 stycken per timme och kran. Gjorde en del andra upptäckter som trevliga krokar på toan. Visst är det trevligt när man hittar något roligt där man minst anar det.

Krok på toa...

Skulle kunna tänka mig att ha några hemma, fast på annat ställe. Stället påminde mig om att det är advent till helgen. Lite julbelysning hade plockats fram. Sitter just och funderar över om jag ska ge mig in i på vinden och leta fram ett par julpynt och ställa fram. Vi får se.

När man är på utbildning behöver man mycket att pyssla med. Dricka vatten är rätt så populärt. Det fanns gott om vatten av märket Hwila. Och vi drack. Dricker man riktigt mycket måste man gå och titta på de trevliga krokarna 😉

Vilka var jag då på kurs tillsammans med? Ja, det kan jag inte berätta, men jag kan ju visa några fötter på utbildning…

Till vänster ser vi ett par kursledarfötter som vilar stabilt mot underlaget, vilket de två utbildningsdagarna verkligen gjorde. Stabilt, genomtänkt bra och en fantastisk metod och verktyg! Ser fram mot nästa två dagar i janurai…

Tea time

Written by tankemosaik

2009/11/28 den 21:42

Publicerat i Arbetsliv

Tagged with , ,

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hoppas att allt är bra efter utbildandet?
  Tiden rullar nu på och snart har vi väl första januari. Har ni pyntat och tänt ljus?
  Adventskram från ostkanten!
  Anna
  Pssst… Ingen som undrade när du fotade dina och andras fötter? ;-D

  Anna & Lussekatt

  2009/12/04 at 19:18

 2. Inomhus har vi småpyntat lite. Utomhus har vi tre + en + en ljuslykta och vid ytterdörren en IKEA-juldekoration!
  Vilken underbar bild du lagt i på Lussekatt med sin hörntand!:-)

  tankemosaik

  2009/12/07 at 19:21


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: