Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Brillblogg…

leave a comment »

Skrev om mitt progressiva elände för några dagar sedan. Kan meddela att jag inte är riktigt så illamående längre. Nu går jag istället in i väggar, dörrposter, glasdörrar, svängdörrar, vad som helst bara det tar tvärstopp! Väldigt intressant att jag blir lika rädd varenda gång. Efter ett par gånger trodde jag att jag skulle vänja mig, men icke. Hoppas att jag vänjer mig bättre med glasögonen. I morgon kommer jag att lämna huset med cykelhjälm och progressiva glasögon.

Men det var egentligen inte det jag skulle skriv om utan om en kommentar jag fick som ledde mig till en trevlig blogg – om brillor. Kolla här genom att klicka här!

Written by tankemosaik

2009/11/25 den 18:41

Publicerat i Det oväntade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: