Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Tiden och jag…

with 6 comments

Just nu går tiden och jag inte riktigt i takt. Jag känner mig som jag ligger tio meter efter hela tiden. Än hur jag vänder och vrider på tiden så verkar den flyga iväg och jag springer efter. Eller vad jag nu gör. Kommer hem efter jobbet, hamnar i soffan och störtsomnar med hakan mot bröstkorgen eller bakåt mot soffan. Kommer väl snart att börja dregla vacker också… Förutom de kvällar jag tränar, väldans tur att jag är instruktör annars skulle jag aldrig komma iväg och träna.

Själv tycker jag inte att jag hinner med något medan andra tycker att jag hinner med himla mycket. Intressant, beror antagligen på att jag skulle vilja göra så mycket mer. Till exempel läsa bloggar, speciellt några som jag brukar hinna med, och kommentera. Men den verksamheten har nästan legat nere i flera veckor. Det är så roligt att ha kontakt via bloggar, facebook och twitter. Har träffat jättetrevliga människor som jag aldrig annars skulle ha fått förmånen att möta. Ta bara mötet när vi var på semester i somras!

För att effektivisera det hela så har jag kopplat ihop bloggen med twitter och facebook. Bloggar jag så hamnar det i twitter och vidarebefordras raskt till facebook. Väldigt effektivt. Har äntligen fått en ny telefon (via jobbet) så nu har jag till min stora glädje upptäckt att jag kan vara i kontakt med nätverken mycket enklare. Så hopp finns…

Landeriet

Idag hann jag i alla fall med ett intressant möte som gav energi och lite kreativ spänning inför framtiden. Kändes lite motigt att gå iväg och jobba kl 10.00 på lördag. Men det blev riktigt bra. Det är något visst med dörren in till landeriet, man går in till en oas nästan mitt i staden.

Förresten, nu är jag kompis med Sims Rippe!
Alfons funderar också på att gå med i Facebook. Monstret är lite mer avvaktande…

Written by tankemosaik

2009/11/21 den 19:36

Publicerat i höst

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det är väl klart att Monstret ska gå med FB!

  Fru Ripa

  2009/11/21 at 19:56

 2. Garbo skall också gå med, Monstret måste också, så kan alla vara vänner. Hurra Hurra!

  Fru Skata

  2009/11/21 at 19:57

 3. När får vi se Tessla på Fejan?

  tankemosaik

  2009/11/21 at 20:17

 4. Tiden, ja den är konstig. Innan november startade sa jag och många med mig att noooveeembeeer är sååå lååång och seeeg. Men vad är det som har hänt? Nästa vecka är det första advent och SISTA helgen i denna lååånga mååånad!

  Skulle gärna koppla ihop bloggen också som du gör, men jag har inte kollat opp hur jag går till väga. Kanske kan jag klura ut det själv, kanske inte.

  Mötet i somras, jag tror du menar semestern på ostkanten och den avlånga ön utanför sundet?

  Anna – skickar varma kramar över axeln och hoppas de hamnar rätt nånstans i Göteborg!

  Anmaja & Lussebullen

  2009/11/22 at 16:44

 5. Med risk för att jag är fel ute… Alfons, visst är det katten? Som funderar på att börja blogga? Här en association:
  Jag känner en hund, Vimpa, som bloggar. Vimpa är en hjälphund till husse med långt gången MS. Man får veta vilka korvar som e goa, vilka dofter som e intressanta och sånt och så får vi veta vad Vimpa tycker om husse.

  För övrigt – tiden kommer, min vän.
  Och jag känner igen mig i bilden, tyvärr.

  Pingvin

  2009/11/26 at 17:37

  • Visst e de kissen! Jag känner en vovve som ‘facebookar’ kolla in Sims Rippe!

   tankemosaik

   2009/11/26 at 20:53


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: