Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Facebook gör dig korkad…

with 3 comments

Champagnekork, korkad med stil...

Champagnekork, korkad med stil...

Nu är det fastlagt, till och med Bodil Jönsson stämmer in i kören. Facebook gör dig korkad, eller kanske jag ska säga Facebook gör oss korkade. Jag tillhör ju också den grupp som förkorkas och kan se fram mot att sänka mitt IQ med 10 enheter!

Written by tankemosaik

2009/10/08 den 08:43

Publicerat i community

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Och jag som trodde det var tvärtom, att vi blev intelligenta av att att tala i termer som ”Vad gör du nu?” och ”Var är du?” Och att det skulle finnas ännu mer i huvet att diskutera… Jag får kanske tänka om.
  Anna

  Anmaja & Lussebullen

  2009/10/08 at 12:56

 2. Det var därför jag stängde ner ”min” Facebook! Jag vill varken vara eller bli korkad……. däremot dra ut en kork eller två är ok 🙂

  Om allt och...

  2009/10/09 at 14:57


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: