Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Tiden…

with 3 comments

Jag vet inte om du har samma erfarenhet som jag har, men ibland vill tiden inte räcka till. Vet att det är lite ovanligt, men det händer mig emellanåt. Tänkte blogga lite igår – hann inte. Tänkte göra en liten ‘djupare’ bloggning idag men  hinner inte på grund av att det som jag skulle blogga om har gjort mig lite småförbannad. Lite och lite…

Därför blir det lite annat smått och gott. Bokpaketet som jag bloggade om för ett bra tag sedan nu, är fortfarande oöppnat. Tänker att en vacker dag, snart,  när jag behöver en glad överraskning då ska jag öppna det. Återkommer längre fram med information om vad det innehåller…

Om man gillar att spela och har många olika möss så har Mikrodatorn en artikel om det. Kan ju också vara bra om man inte spelar men vill verka väldigt initierad – läs här.

På Computer Swedens webbplats kan man läsa om att ‘Datorerna har ersatt rymdraketen’. Det är idéhistorikern Bernt Skovdahl (med hund) som är intervjuad. Läs den! Han menar bl.a. att det är en gigantisk revolution vi ser där datorer har blivit tillgängliga för alla. Helt i klass med när Gutenberg uppfann boktryckarkonsten.

286918779Går man in på MacWorlds svenska webbplats kan man läsa om att iPod nano gör bejublad comeback, nu med webbkamera! Har man en Mac kan det vara intressant att veta att något håller på hända med Apple TV. 40 Gb varianten har försvunnit och 160 Gb varianten har blivit billigare (på den amerikanska marknaden) – läs här. Tyder på att en ny Apple TV är på gång! Eftersom vi inte har någon, så är det ju extra intressant att bevaka…

Nu tar jag och övergår till den Gutenbergska traditionen och tar en vanlig bok, du vet en såndär med pärmar och papper i. Fortsätter på Midvinterblod…

Written by tankemosaik

2009/09/14 den 21:03

Publicerat i Diverse

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. det är betjänten som är mördaren…

  Fru Ripa

  2009/09/15 at 15:24

  • Bästa Fru Ripa – så här kan man ju bara inte göra. Nu e de ju ingen idé att jag läser klart 😉 jag som trodde de va husan…

   tankemosaik

   2009/09/15 at 21:00

 2. Tid H, det är bara ett relativt begrepp 🙂

  Om allt och...

  2009/09/15 at 16:37


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: