Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Hösten har börjat…

with 2 comments

Idag var det den första höstdagen ja, det är fortfarande ett par timmar kvar på den innan den övergår i den andra höstdagen. Vilket väder, rena sommardagen. Satt ute och åt lunch på Bliss med Fru B, en underbar lunch och alltid lika inspirerande att träffa denna energiska människa.

Kvällen har varit omväxlande med planering av nästa Masterutbildning i systemiskt ledarskap och organisationsutveckling, som vi hoppas ska kunna dra igång i Januari. En hel del planering med universitetet i Bedfordshire och KCCF i London, roligt. Så det var riktigt skönt att koppla av med en timme BodyPump och en timme BodyStep. Varför bara instruera ett pass när man kan köra två på raken.

coffehound_1203514302_952594I morgon har jag nöjet att få börja redan kl 08.00 med en workshop om systematiskt förbättringsarbete och fokus på förbättringsmodellen 5F. Enda haken är att 08.00 inte är min favorittid, men vad vet jag i morgon kanske är dagen med stort D då jag helt plötsligt upptäcker att 08.00 är en enastående tidpunkt på dagen (fast jag tvivlar starkt på detta).

Written by tankemosaik

2009/09/01 den 21:31

Publicerat i Arbetsliv

Tagged with , , , ,

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag satt också ute – själv – och åt lunch på en trevlig och god restaurang. Ja alltså, jag satt inte ensam på hela stället, bara ensam med mig själv och det kändes hur bra som helst, som om jag tillhörde de där som varje dag går ut och äter på lokal och att jag just idag inte fick nån med mig.

  BodyHit-o-BodyDit, låter jobbigt. Men bra.

  Snart helg! 😉

  Anna

  Anna & Lussekatt

  2009/09/02 at 08:51

 2. Tycker ännu det e sommar!!

  Daniel

  2009/09/02 at 09:50


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: