Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Bruksanvisningar…

with 3 comments

Igår sprang jag in på K-rauta för att handla en apparat. Idag har jag monterat ihop den, inte många lösa delar, men en handtag och två hållare, totalt tre skruvar som skulle dras åt. Läser bruksanvisningen och där står det:

 • Denna apparat är ej avsedd att användas av personer med begränsad fysisk, sensorisk eller mental färdighet eller av person som saknar erfarenhet och/eller kunnande, såvida de inte övervakas av en person ansvarig för deras säkerhet eller har fått instruktioner av en sådan person hur apparaten ska användas.

Nu funderar jag över vad ordet begränsad innebär. Har letat efter ett IQ-test i kartongen men inte hittat någon. Behöver jag en personlig assistent eller liknande för att dra igång med att göra ren plattorna utanför ytterdörren?

1396700

Written by tankemosaik

2009/08/04 den 17:18

Publicerat i trädgård

Tagged with

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Är det en Kärcher (stavningen?)kanske. Jag har en gul som ser ut som denna fast min är nog en kopia. Något man inte skall göra är att spruta med högtrycket på en naken tå – då åker den så småningom av!(Nageln alltså). Du är mycket begåvad och i god fysik så det kommer gå strålande. Jag har idag sk..tont i armbågen – skulle inte få använda en högtryck .

  Magnolian

  2009/08/04 at 19:23

 2. Japp, en Kärcher (har kollat stavningen på bruksanvisningen, skrivit av med tanke på ev tveksamhetenr om min mentala förmåga). Isch, låter inte bra med naglar som ryker, det är ett jäkla tryck i den.

  tankemosaik

  2009/08/04 at 21:01

 3. Jag har sedan en tid tillbaka försökt säga att du kanske skulle behöva…pga av din begränsade… 🙂

  Vet du, gör som jag, skit i att läsa bruksanvisningen pröva istället. Men det verkar vara ett bra tips att undvika tårna!

  Om allt och...

  2009/08/04 at 21:43


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: